LOUNAS BUFFET (Viikko 09)

KOKO LOUNAS BUFFET HINTA VAIN 9.30€


MAANANTAI – MONDAY


1.AALO GOBI (G, L) (VEGAN)
Paistettua perunaa, kukkakaalia, ja inkivääriä ja kuminaa, keskivahva masalakastikessa.
Fried potato, cauliflower, and ginger, & cumin, medium spiced masala sauce.


2.SAG PANEER (G)
Pinaattia ja tuorejuustoa kermakastikkeessa.
Spinach and cottage cheese in cream sauce.


3. KANA TIKKA MASALA (G)
Yrtti-jogurttimarinoituja ja tandoori-uunissa grillattuja kanafileepaloja tulisessa ja mausteisessa tomaattisipuli-valkosipuli-inkivääri-chili-masalakastikkeessa.
Tandoori-grilled herb-yoghurt marinated chicken fillet pieces in hot & spicy tomato-onion-garlic-ginger-chilli–masala sauce.


4. MACHA MAKHANI (G, L)
Pangaisus kala – cashewpähkinä- tomaatti-voi-kermakastikkeessa.
Fish in cashew- tomato-butter-cream sauce.

(Huomaa! Lounasbuffet sisältyy salaattipöytä, Basmati-riisiä, naan-leipä, raita-kastike; sekä kahvi tai nepalilainen tee.)

TIISTAI – TUESDAY


1. TOFU CHANA (G,L) (VEGAN)
Tofu Sitruunalla maustettuja mausteisia kikherneitä paksussa masalakastike.
Lemon flavoured spicy chick peas in thick masala sause.


2. PANEER KOSELI (G)
Leipäjuustoa tomaatti-voi-kermakastikkeessa.
Finnish cottage cheese in tomato-butter-cream sauce.


3. KANA KORMA (G,L)
Haudutettuja kanafileepaloja curry-kerma-cashew-cokos pähkinäkastikkeessa.
Fine pieces of stewed chicken fillet in curry-cream-cashew-coconut sauce.


4. LAMMAS SAG (G, L)
Haudutettuja lampaanpaloja pinaatti-valkosipuli-inkiväärikastikkeessa.
Stewed lamb in spinach-garlic-ginger-tomato sauce.

(Huomaa! Lounasbuffet sisältyy salaattipöytä, Basmati-riisiä, naan-leipä, raita-kastike; sekä kahvi tai nepalilainen tee.)


KESKIVIIKKO – WEDNESDAY


1. Nepali Daal (G, L) (VEGAN)
Keitettu lintsi (rajma daal) vaha chilli, inkiväarin kanssa
Boiled lentils with green chilli, ginger.


2. VEGETABLE KORMA (G)
Kasvismuhennosta kermakastikkeessa. Sisältää kukkakaalia, parsakaali, paprikaa, vihreitäpapuja, herneitä, tuorejuustoa ja rusinoita.
Mixed vegetables stew consisting of cauliflower, broccoli, capsicum, green beans, sweet peasand cottage cheese and raisins in cream sauce.


3. KANA MASALA (G, L)
Haudettuja kana ja paprikaa hieman tulisessa tomaatti-chili-valkosipuli-inkiväärikastikkeessa.
Boiled chicken and capsicum in slightly spicy tomato-chilli-garlic-ginger sauce.


4. KHASI KOFTA (G, L)
Kuminalla ja korianterilla maustettuja lampaanjauhelihapyöryköitä hieman tulisessa
tomaatti-sipuli-inkivääri-masalakastikkeessa.
Minced lamb meat balls seasoned with cumin and coriander in slightly spicy tomato-onion ginger-masala sauce.

(Huomaa! Lounasbuffet sisältyy salaattipöytä, Basmati-riisiä, naan-leipä, raita-kastike; sekä kahvi tai nepalilainen tee.)


TORSTAI – THURSDAY


1. TOFU CHILLI (G, L) (VEGAN)
Tofua ja paprika tomaatti-sipuli- green chili, soija ja ketsuppi kastikkeessa.
Tofu and capsicum in tomato- onion- vihreä chili,soya & ketchup sauce.


2. BATULO KOFTA (G)

Friteerattuja kukkakaali-peruna-tuorejuustopyöryköitä curry-kermakastikkeessa.
Deep fried vegetable balls consisting of cauliflower, potatoes, cottage cheese in curry-cream sauce.


3. BUTTER CHICKEN (G)

Yrtti-jogurttimarinoituja ja tandoori-uunissa grillattuja kanafileepalojatomaatti-voi-kermakastikkeessa.
Tandoori-grilled herb-yoghurt marinated chicken fillet pieces in tomato-butter-cream sauce.


4. MACHA MASALA (G, L)
Pangaisus kala ja paprikaa hieman tulisessa tomaatti-chili-valkosipuli-inkiväärikastikkeessa.
Fish and capsicum in slightly spicy tomato-chilli-garlic-ginger sauce.

(Huomaa! Lounasbuffet sisältyy salaattipöytä, Basmati-riisiä, naan-leipä, raita-kastike; sekä kahvi tai nepalilainen tee.)


PERJANTAI – FRIDAY


1.BHANTA MIX(G, L) (VEGAN)
Munakoisoa, papua, peruna, parsakali, paprikaa, kukkakali, tomaatti-sipuli masalakastikkeessa.
Eggplant, capsicum, beans, potato, brocauli, cauliflower, tomato, onion in masala sauce.


2.PANEER KORMA (G)

Kotimainen tuoara juusto tomaatti-voi-kermakastikkeessa.
Homemade cottage cheese in tomato-butter-cream sauce


3.KANA SAG (G, L)

Haudutettuja kanafileepaloja ja tuoretta tomaattia pinaatti-inkivääri-kookos-kermakastikkeessa.
Stewed chicken fillet pieces and fresh tomatoes in spinach-ginger-coconut-cream sauce.


5. LAMB CURRY (G, L)

Haudutettuja lampaanpaloja tomaatti-sipuli-currykastikkeessa.
stewed lamb pieces in tomato-onion-curry sauce.


(Huomaa! Lounasbuffet sisältyy salaattipöytä, Basmati-riisiä, naan-leipä, raita-kastike; sekä kahvi tai nepalilainen tee.)