KOKO LOUNAS BUFFET HINTA VAIN 11.30€
MAANANTAI – MONDAY
1. KANA COCONUT:(G,L,M)
Haudutettuja kana filee paloja kookos -maito ja curry
kastikkeessa.
Fine pieces of stewed chicken fillet pieces in coconut-
milk and curry sauce.
2. CHOWMIN MIX:(L)
Paistettua nuudelia ja lampaan paloja kanan paloja sekä
vihanneksia ja soija kastikkeessa.
Fried noodles and lamb pieces ,chicken pieces and vegetables
pieces with soya sauce.
3. LAMMAS VINDALO : (G,L)
Haudutettuja lampaan paloja ja peruna vindalo
kastikkeessa
Stewed land pieces in yogurt masala sauce.
4. SAG TOFU AALU: (VEGAN)
Tofua ja friteerattuja peruna pinaatti kastikkeessa.
Tofu and fried potato in spinach sauce.
5. AALU GOBHI PANIR:(G)
Paistettua perunaa, kukkakaalia, ja tuore juusto masala
kastikkeessa.
Fried potato, cauliflower, and cottage cheese in masala
sauce.
(Huomaa! Lounasbuffet sisältyy salaattipöytä, Basmati-riisiä, naan-leipä, raita-kastike; sekä kahvi tai nepalilainen tee.)
TIISTAI – TUESDAY
1. KANA CHILLY: (G,L)
Haudutettuja kana filee paloja paprika, soija ja chilly
kastikkeessa.
Fine pieces of stewed chicken fillet pieces in capsicum soya
in chilly sauce.
2. KANA CHHOILLA: (G,L)
Grillattuja kana filee paloja tomaatti, sipuli, inkivääri,
valkosipuli ja sitruuna kastikkeessa.
Grilled chicken sliced pieces in tomato, onion, ginger,
garlic in lemon sauce.
3.MACHA COCONUT:(G;L)
Linssi jauholla kuorrutettua ja friteerattua haimonni kalaa filee paloja
voita, cocos – maito curry kastikkeessa.
Deep fried gram-batter coated pangasuis fried fillet in butter coconut
milk and curry sauce.
4.TOFU MASALA:(G, L
Friteerattuja tofua masala kastikkeessa.
Fried tofu in masala sauce
5. VEG MALAI KOFTA: (G,L
Friteerattuja perunat ja tuore juusto pyöryköitä tomaatti sipuli kerma kastikkeessa.
Fried potatoes and cheese balls in tomato butter cream sauce.
(Huomaa! Lounasbuffet sisältyy salaattipöytä, Basmati-riisiä, naan-leipä, raita-kastike; sekä kahvi tai nepalilainen tee.)
KESKIVIIKKO – WEDNESDAY
1.BUTTER CHICKEN:(G,L)
Kanan rintapaloja tomaatti, voi, kerma kastikkeessa.
Chicken fillet pieces in tomato butter cream sauce.
2. MIX PAKORA: (G,L)
Linssi jauholla ja friteerattua keräkaali , peruna ,sipuli
ja kana.
Deep fried gram batter coated cabbage, potato,
onion and chicken.
3. MACHA CHILLY: (G,L)
Linssi jauholla ja friteerattua pangasuis (kala) filee
paloja paprika, soija ,ketsuppi ja chilly kastikkeessa.
Gram-batted and fried pangasuis (fish) pieces in
capsicum soya ketchup in chilly sauce.
4. BHANTA MASALA : (VEGAN)
Munakoiso peruna ja papua masala kastikkeessa.
Eggplant , potato and beans in masala sauce.
5. VEGETABLE KORMA: (G)
Papua, peruna ,kukkakaali ja juustoa curry kerma
kastikkeessa.
Beans, potato, cauliflower and cheese in curry and
cream sauce.
(Huomaa! Lounasbuffet sisältyy salaattipöytä, Basmati-riisiä, naan-leipä, raita-kastike; sekä kahvi tai nepalilainen tee.)
TORSTAI – THURSDAY
1.GARLIC KANA :(G,L)
Haudutettuja kana filee paloja tomaatti ja valkosipuli masala
kastikkeessa.
Stewed chicken fillet pieces in tomato and garlic masala sauce.
2. BANDEL CHILLY: (G,L)
Keitetty sianliha, paprikaa sipuli ,soija ja chilly kastikkeessa.
Boiled pork, capsicum fresh onion soya in chilly sauce.
3.LAMMAS KEBAB: (G, L)
Jauhettu lampaan jauheliha ja tomaatti masala kastikkeessa.
Minced lamb meat with tomato and masala sauce.
4.BHINDI AALU MASALA:( VEGAN)
Friteerattuja perunat ja okra masala kastikeessa.
Fried potatoes and okra in masala sauce.
5. SAG KOFTA: (G)
Friteerattuja perunat ja tuore juusto pyöryköitä sipuli ja pinaatti
kerma kastikkeessa.
Fried potatoes and cheese balls in butter spinach cream
sauce.
(Huomaa! Lounasbuffet sisältyy salaattipöytä, Basmati-riisiä, naan-leipä, raita-kastike; sekä kahvi tai nepalilainen tee.)
PERJANTAI – FRIDAY
1. KANA TIKKA MASALA:(G, L)
Tandoori – uunissa grillattuja kana filee paloja masala kastikkeessa.
Tandoori grilled chicken fillet pieces in masala sauce.
2. MIX PASTA:
Pasta, kana , lammas ja kasvis sitruuna ja soija kastikkeessa.
Pasta , chicken ,lamb and vegetables in lemon and soya sauce.
3. MITHO KHASHI KOFTA (G, L)
Lampaan jauheliha pyöryköitä kanamuna-kookos- tomaatti- curry
kerma kastikkeessa.
Minced lamb meatballs in egg-coconut-tomato-curry-cream sauce.
4. SOYA CHANA MASALA (G,L):
Mausteisia soija suikaleet ja kikherneitä,peruna paksussa masala
kastikkeessa.
Spicy soy chunks potato and chickpeas in thick masala sauce.
5. SHAHI PANEER: (G)
Juustoa tomaatti-voi-kermakastikkeessa.
Cheese in tomato-butter-cream sauce.
(Huomaa! Lounasbuffet sisältyy salaattipöytä, Basmati-riisiä, naan-leipä, raita-kastike; sekä kahvi tai nepalilainen tee.)